Suomen Brodeerauksen myymälä Jyväskylän Tourukeskuksessa

Myyjiä

Oletko myyntihenkinen B2B-ammattilainen? Hae meille töihin osaksi kasvavaa tiimiä, jolle myyntihenkisyys ja asiakaspalvelu ovat kaikki kaikessa. Suomen Brodeerauksella menestyvät myyntiä vahvasti asiakaspalveluotteella tekevät, avoimet ja työstään nauttivat ammattilaiset. Meillä on myynnin tehtäviä auki jatkuvasti ympäri Suomen.

SB-Ohituskaista palvelukonseptimme on toimintamme kruununjalokivi. Konsepti tarjoaa yrityksille täyden palvelun logotuotehankinnat. Sinun tehtäväsi on jakaa tätä ilosanomaa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme. Jätä hakemus ja kerro miksi juuri sinä olisit meille oikea henkilö.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt tarjolla. Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelupaikkoja Suomen Brodeeraukselta.

Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mitkä ovat vahvuuksiasi. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan mahdollisesti avautuvien tehtävien sopivuutta sinulle.

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu.

{formbuilder:51399}