Aineisto-ohjeet

Haluatko hypätä suoraan aineiston käsittelypalveluun? Käsittelemme logosi ja fonttisi puolestasi nopeasti ja ammattitaidolla.

Tiedostomuodot
Painomateriaali on suositeltavaa lähettää meille vektorigrafiikkamuodossa kuten mm. PDF, EPS, AI tai CDR. Mitä valmiimpi aineisto on, sitä nopeammin työ saadaan valmiiksi. Vektorigrafiikka mahdollistaa kuvan muodon muuttamisen (esim. rotaation) ja koon muuttamisen (skaalaamisen) ilman, että kuvasta tulee rakeinen ja epäselvä.

 

Fontit
Brodeerausohjelmaamme kuuluu useita valmiita fontteja, kysy lisätietoja fonteista myyjältäsi. Fontit, jotka eivät kuuluu brodeerausohjelmamme brodeerausfontteihin, tulee olla konvertoituna poluiksi tai voitte myös lähettää fonttitiedoston mukaan. Jos käytössänne on vain toimisto-ohjelma (Word, PowerPoint), fontit kannattaa upottaa tiedostoon. Se tapahtuu tallennusvaiheessa asetuksien kautta kohdasta ”upota fontit tiedostoon.”

 

Resoluutio
Brodeerauksessa riittää JPEG-aineisto, jonka resoluutio on vähintään 600 dpi. Mikäli tuotteeseen brodeerataan vain tekstiä, on ilmoitettava haluttu teksti- eli fonttityyppi. Myyjät neuvovat teitä aineistoon liittyvissä asioissa tilausten yhteydessä ja teemme aina vedokset ennen työn aloitusta.

Aineiston käsittelypalvelu

Mikäli haluat jättää aineiston käsittelyn ammattilaisillemme, voit tilauksesi yhteydessä tilata myös aineiston käsittelypalvelun. Samalla tallennamme logosi ja fonttisi järjestelmäämme niin, että seuraava tilauksesi käy käden käänteessä.

Aineiston käsittelyhinnat, hintoihin lisätään alv 24%

Hyvälaatuisten kuvatiedostojen vektorointi
30€
Tekstilogo halutusta fontista
80€