Sertifioitua palvelua yrityksesi menestyksen tueksi

Koko toimintamme perusta on huippuunsa hiottu palveluprosessi. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä koko Suomen alueella. Keskisuurten ja suurten yritysten arvostama SB-Ohituskaista sopimusasiakkuus helpottaa hankintojen budjetointia, budjetissa pysymistä, vähentää hävikkiä ja helpottaa tuotteiden tilausprosessia.

Olemme alamme rohkea uudistaja, etsimme jatkuvasti keinoja pyrkiä eteenpäin ja luoda itsemme uudelleen. Lupaamme, että meiltä löytyvät alan uusimmat ratkaisut ja parhaimmat mallistot jokaiselle, sillä keskinkertaisuus ei sovi meille.

Suomen Brodeerauksen henkilökuntaa Jyväskylän myymälässä
Me palvelemme sinua!

Vastuullisuus

Yrityksillä on velvollisuus kulutuksen ohjaamisessa kestävämpään suuntaan. Meidän alaamme on löytää sinulle haluamasi ekologiset ja vastuulliset tuotteet. Kaikilla toimialoilla käytettävät työvaatteet, mainostuotteet sekä liikelahjat voivat olla vastuullisemmin tuotettuja. Päivitämme ja laajennamme vastuullisten tuotteidemme valikoimaa jatkuvasti. Huolehdimme myös päivittäisessä työssämme siitä, että rutiinimme ja työkulttuurimme tukevat kestävää kehitystä.

Logomerkkaukset

Oma tuotantotiimimme takaa sen, että aikataulumme pitävät ja merkkausten jälki on laadukasta. Kokeneet tekstiilipainajamme ja brodeeraajamme käyttävät päivittäisessä työssään alan parhaita menetelmiä ja materiaaleja. 

Sertifikaattimme

Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja pyrimme olemaan paras versio itsestämme. Emme tyydy saavutettuun laatutasoon, vaan haluamme nousta laatuasteikossa niin korkealle kuin mahdollista. Yksi laadun tae on sertifiointi. Kaikki toimintamme kulmakivet sisältyvät sertifikaatteihin. Voit luottaa siihen, että prosessimme toimivat tilauksen ensihetkistä siihen asti kunnes tuotteet saapuvat toimipaikkaasi.