Työvaatteet, edustusvaatteet, liikelahjat ja mainostuotteet

Työvaatteet

SB Työvaatekuvasto

Tähän työvaatekuvastoon on kerätty suosituimmat ja parhaaksi todetut työvaatteet ja suojaimet, kaikki näppärästi samassa kuvastossa!

Tutustu kuvastoon tästä!

Fristads

Euroopan johtava työvaatevalmistaja. Fristads pukee ammattilaiset kestävään suorituskykyyn – se on visiomme ja päämäärämme. Oma keho on työntekijän tärkein työkalu. Hyvissä työvaatteissa työskentelymukavuus sekä tehokkuus paranevat. Hengittävyys, joustavuus, oikeat materiaalit ja muotoilu ovat tärkeimpiä työvaatteiden ominaisuuksia. Lisäksi vaatteet on sertifioitu viimeisimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti, joten voit myös olla varma turvallisuudestasi.

Lue Fristads-kuvasto

Helly Hansen

Norjassa perustettu Helly Hansen on valmistanut ammattilaiskäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia vaatteita jo 140 vuoden ajan. Vuosikausia merillä viettänyt norjalaiskapteeni Helly Juell Hansen alkoi vuonna 1877 valmistaa vaimonsa Maren Margarethen kanssa öljykangastakkeja, housuja, sydvestejä ja pressuja pellavansiemenöljyyn kastetusta karkeasta pellavasta. Helly Hansenin perintö elää edelleen, ja yhtiö kehittää sekä valmistaa innovatiivisia tuotteita markkinoille.

Lue Helly Hansen-kuvasto

Blåkläder

Ruotsalainen Blåkläder valmistaa ja kehittää työvaatteita, -kenkiä sekä -hanskoja, jotka paitsi kestävät äärimmäistä kulutusta ovat myös erittäin käytännöllisiä ja näyttävät hyvältä. Blåkläder kiinnittää tuotannossaan huomiota vastuullisuuteen etenkin tuotantoympäristön sekä tuotemateriaalien näkökulmasta. Vaativa ammattiasiakaskunta on pukeutunut Blåkläderin työvaatteisiin jo vuodesta 1959, ja Suomessa Blåkläder on yksi suosituimmista työvaatemerkeistä.

Lue Blåkläder-kuvasto

Tuuma

Tuuma tekee yksinkertaisia, mutta toimivia työvarusteita kaikille raskaan työn tekijöille. Tuuma haluaa tehdä tuotteita jotka toimivat eilen, toimivat tänään ja toimivat kymmenen vuoden päästä. Jos tuotteemme ei ole tarpeeksi hyvä tai jää ajastaan jälkeen, lupaamme parantaa sitä. Jokaiseen käyttötarkoitukseen voi olla kerrallaan vain YKSI Tuuma tuote.

Lue Tuuma-kuvasto

Projob

ProJob on Ruotsin länsirannikolla toimiva pieni, mutta tehokas ja nuorekas yritys. Ergonomia, toimivuus ja laatu, nämä ovat tärkeimmät arvot. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti korkealaatuiset tuotteet turvalliseen, näyttävään ja toimivaan työvaatepukeutumiseen. Tuotteemme sekä tuntuvat hyviltä, että näyttävät hyviltä!

Lue Projob-kuvasto

Portwest

Portwest on 1904 perustettu perheyhtiö, joka erikoistuu suojavaatteisiin, jalkineisiin, hanskoihin ja PPE -tarvikkeisiin. Sadan vuoden kokemus tuotannossa ja laatutuotteissa takaavat korkealuokkaiset sekä hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet.

Lue Portwest-kuvasto

Mascot

MASCOT on tanskalainen, luonteeltaan skandinaavinen yritys, jonka tuotteita viedään lähes kaikkialle maailmaan. Työntekijöillämme Tanskassa, Vietnamissa, Saksassa ja 12 muussa maassa on kaikilla sama tavoite: kehittää, tuottaa, markkinoida ja myydä maailman parhaita työvaatteita ja turvajalkineita

Lue Mascot-kuvasto

Snickers Workwear

Ruotsissa 1975 perustettu Snickers Workwear on yksi Euroopan johtavista työvaatemerkeistä.

Lue Snickers kuvasto

Hejco

Korkealaatuisia ja toiminnallisia työvaatteita hoitotyöhön, eläintyöhön, kauneuden ja terveyden aloilla työskenteleville sekä siivous- ja palvelualalle ja keittiöihin.

Lue Hejco-kuvasto

Priha

"Ylen komia Priha". Priha on karjalaa ja tarkoittaa elämänsä voimassa olevaa nuortamiestä. Ylen komiaksi ja kestäväksi olemme suunnitelleet myös oman Priha-työasumallistomme. Priha-malliston sadan asun valikoimasta löydät laadukkaat työvaatteet niin kesä- kuin talvikäyttöön. Mallistoon kuuluvat paidat, housut, puserot, haalarit sekä sade- ja huomioasut.

Lue Priha-kuvasto

Edustusvaatteet

SB Edustusvaatekuvasto

Tähän kuvastoon on kerätty suosituimmat edustusvaatteet ja päähineet, kaikki näppärästi samassa kuvastossa!

Tutustu kuvastoon tästä!

Clique

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Lue Clique-kuvasto

New Wave Kevät 2023

Suosituimmat profiili ja yritystuotteemme!

Lue New Wawe-kuvasto

New Wave Profile

Kevät on saapunut ja se tarkoittaa että uusi NWP Magazine on valmis! Kuvastosta löydät sesongin tyylikkäät uutuudet, suosituimmat yritystekstiilit sekä parhaat tuotteet yrityksesi brändäykseen!

Lue New Wave Profile-kuvasto

CottoVer

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja.

Lue CottoVer-kuvasto

Cutter & Buck

Role

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi

Lue Cutter & Buck-kuvasto

Craft Corporate

Ruotsissa 1977 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Lue Craft Corporate-kuvasto

Organic Cotton by Clique

Luomupuuvilla. Valistunut valinta. Clique® luomupuuvilla vaatteet ovat kestävän kehityksen mukaisia, laadukkaita ja hyvin istuvia kuten Clique Premium -tuotteet. Ekologisemmista tuotantomenetelmistä hyötyvät sekä ympäristö että tuotantoon osallistuvat ihmiset.

Lue Organic Cotton by Clique-kuvasto

J.Harvest & Frost

J. Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Suunnittelimme tyylikkään ja taidokkailla yksityiskohdilla viimeistellyn malliston, jota voi käyttää niin työssä kuin vapaa-aikana. J. Harvest & Frost -merkkiin kiteytyy koko sielumme ja sydämemme.

Lue J.Harvest & Frost-kuvasto

D.A.D Sportswear

Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia. Me uskomme ammattitaitoon ja henkilökohtaisiin tapaamisiin. Tavoitteemme on olla paras liikekumppani parhaalla brändillä kunhan olet päättänyt nostaa oman brändisi uudelle tasolle ja aloittaa matkasi.

Lue D.A.D Sportswear-kuvasto

James Harvest Sportswear

James Harvest Sportswear –mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta.

Lue James Harvest Sportswear-kuvasto

Nimbus

NIMBUS on tanskalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaat Nimbus CPH ja Play vaatemallistot. Tuotteissa näkyy skandinaavinen tyylikäs ja toimiva design.

Lue Nimbus-kuvasto

Southwest

South Westin vaatteissa viihdytään. Niissä on helppo edustaa yritystä tai yhdistystä tyylillä ja ylpeydellä. Suosikkipusero kestää monta pesua. Housut istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta koko työpäivän ajan, ja takki pitää sinut kuivana joka säässä. Urheiluvaatteet pysyvät kuosissaan niin salilla, lenkkipolulla kuin mailapeleissäkin.

Lue Southwest-kuvasto

SkyPro

SkyPro Oy on Turussa toimiva perheyritys. Olemme keskittyneet tekstiilien ja design-tuotteiden maahantuontiin, mutta joukossa on nykyään lisäksi myös kotimaista tuotantoa. Tarinamme alkoi vuonna 1990 myymällä italialaisia T-paitoja.

Lue SkyPro-kuvasto

Printer Active Wear

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä.

Lue Printer Active Wear-kuvasto

Craft Teamwear

Kaikille pelaajille. Kaikkiin urheilulajeihin. Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin.

Lue CRAFT Teamwear-kuvasto

Sol's Kevät/Kesä 2023

Sol's Europe on yksi euroopan johtavista räätälöityjen tekstiilien valmistajista.

Lue Sol's-kuvasto

Sol's Uutuudet

Tästä kuvastosta löydät tämän vuoden Sol's uutuudet!

Lue Sol's Uutuudet-kuvasto

Päähineet

Atlantis Kevät/Kesä 2023

Atlantis on Italialainen päähineisiin keskittynyt brändi, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, kaulahuivit ja käsineet. Urheilu, vapaa-aika ja muoti inspiroivat jatkuvasti uudistuvaa mallistoa, jossa näkyvät kokemus, asiakaslähtöisyys, materiaalituntemus ja kestävä kehitys.

Lue Atlantis-kuvasto

Headwear lippikset

Etsitkö täydellisesti brändiisi sopivaa lippistä? Tästä kuvastosta se todennäköisesti löytyy. Kymmeniä sivuja pelkkiä lippiksiä, selkeällä hinnoittelulla. Minimitilaus 50kpl.

Lue Headwear-lippiskuvasto

Headwear pipot

Pipoja useissa eri materiaaleissa ja väreissä, tupsulla tai ilman. Selkeä hinnoittelu eri määrille. Paljon logomerkkausvaihtoehtoja. Minimitilaus 50kpl.

Lue Headwear-pipokuvasto

Liikelahjat

Vinga Syksy/Talvi 2023

Laaja valikoima kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Vingan tuotteet ovat laadukkaista käyttötuotteita. Haluamme luoda liiketoimintamallin, joka vaikuttaa ympäristöön ja siinä eläviin ihmisiin mahdollisimman vähän. Kokeilemme pelottomasti uusia ratkaisuja, olemme luovia emmekä torju yhtäkään ideaa huonona – sehän voi aina olla vielä paremman idean siemen.

Lue Vinga-kuvasto

Colorissimo

Colorissimo on valikoima upeita, laadukkaita ja käytännöllisiä liikelahjatuotteita. Brändin ainutlaatuinen värikonsepti tarjoaa koko tuotevalikoiman samassa värimaailmassa. Hienot lahjarasiat kruunaavat tuotteet.

Lue Colorissimo-kuvasto

Colorissimo - Business edition

Colorissimo Business edition kuvastossa on valikoima upeita, laadukkaita ja käytännöllisiä business maailmaan sopivia liikelahjatuotteita. Brändin ainutlaatuinen värikonsepti tarjoaa koko tuotevalikoiman samassa värimaailmassa. Hienot lahjarasiat kruunaavat tuotteet.

Lue Colorissimo - Business edition-kuvasto

DJ - Kevät/kesä 2023

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme.

Lue DJ-kuvasto

D-vice

D-vicen mallistoon kuuluu laaja valikoima huippulaadukkaita ja edistyksellisiä promootiolaitteita. Valikoimasta löytyy jotain kaikkiin hetkiin ja jokaiselle budjetille - musiikki & video, puhelin & matkustus, toimisto & työpiste sekä tarvikkeet kannettavalle tietokoneelle ja älypuhelimelle.

Lue D-vice-kuvasto

Clique Laukut

Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa sekä laajan värivalikoimansa ansiosta. Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet ovat yritysten ja seurojen ykkösvalinta useassa Euroopan maassa!

Lue Clique Laukut-kuvasto

Gc Sportswear Laukut

Tästä kuvastosta löydät Derby of Sweden, Lord Nelson sekä Orrifors Hunting laukut.

Lue Gc Sportswear Laukut-kuvasto

Sagaform

Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi. Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina.

Lue Sagaform-kuvasto

Merkkituotteet.com

Laaja valikoima laatubrändejä. mm. Buff, CamelBak, Maglight, Mora, Isosteel, Bolle ja Arena. Klikkaa linkkiä alta ja tutustu laajaan merkkituotteiden valikoimaan.

Lue Merkkituotteet-kuvasto

Ukko

Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.

Lue Ukko-kuvasto

Finlayson

Etsitkö lahjaa, joka on laadukas, vastuullinen, kotimaista designia sekä samanaikaisesti toivottu, kaunis ja käytännöllinen? Meiltä saat tämän kaiken yhdessä paketissa. Kaikki kuvaston tuotteet tilattavissa yritysasiakkaille myyjiltämme.

Lue Finlayson-kuvasto

Metmaxx

Metmaxx on mainos- ja liikelahjoihin erikoistunut brändi, jolta löytyy luovat ja laadukkaat, mutta edulliset tuotteet. Laaja valikoima tuotteita eri kategorioista, kodintarvikkeista elektroniikkaan. Metmaxx -tuotteilla lahjaideasi onnistuvat varmasti. Kaikki Metmaxx -tuotteet on valmistettu ympäristöä ja työntekijöitä kunnioittaen.

Lue Metmaxx-kuvasto

Greenfin

Greenfin-tuotteita ei pelkästään suunnitella Suomessa, vaan myös raaka-aine, valmistus, pakkaus ja pakkaaminen toteutetaan Suomessa. Haluamme työllistää suomalaisia osaajia ja tahdomme, että Greenfin-tuotteiden koko arvoketjun tuotot ja verot jäävät hyödyttämään suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa. Käytämme tuotannossamme luonnollisesti ympäristöystävällisiä raaka-aineita.

Lue Greenfin-kuvasto

Vanir

Kotimaisia sisustustuotteita ja asusteita. Tyylikästä suomalaista muotoilua neutraaleissa väreissä.

Lue Vanir-kuvasto

Kengät ja Suojaimet

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

Lue Sievi-kuvasto

Helly Hansen-työkengät

(Työkengät kuvaston sivulla 134)

Lue Helly Hansen-kuvasto

Lavoro

Työkenkäosaamista Euroopasta, Portugalin auringon alta. Lavoron kenkämuotoilu sopii hyvin suomalaiseen leveälestiseen jalkaan. Kenkiä teollisuuteen, rakennusalalle, logistiikkaan ja terveydenhuoltoalalle.

Lue Lavoro-kuvasto

Monitor

(Kengät kuvaston sivulla 16) Monitor on vuonna 2006 perustettu turvakenkävalmistaja joka on noussut Pohjoismaiden johtavien turvakenkävalmistajien joukkoon. Monitorin malliston kengissä on paneuduttu mukavuuteen, kattavaan suojaukseen ja niissä on innovatiivisia toimintoja. Tutustu mallistoon!

Lue Monitor-kuvasto

Jalas

Jalaksen korkealaatuisten turvajalkineiden päätarkoitus on tehdä työpäivistä turvallisempia ilman tapaturmia. Se parantaa työntekijöiden yleistä terveyttä ja hyvinvointia, mistä hyötyy myös työnantaja.

Lue Jalas-kuvasto

Petzl

Petzl on ranskalainen erilaisia henkilönsuojaimia valmistava perheyritys. Yritys on erikoistunut erityisesti otsalamppuihin, kypärävalaisimiin, kypäriin sekä putoamissuojaimiin, kuten turvavaljaisiin ja niiden varusteisiin. Petzl:in korkealaatuiset tuotteet tuovat turvaa ja työskentelyn mukavuutta erilaisiin työolosuhteisiin.

Lue Petzl-kuvasto

Lahjakortit

Vinga Gift Card

Sinä annat lahjakortin, saaja valitsee lahjan! Kuusi eri hintaryhmää. Markkinoiden laajin tuotevalikoima. Tyylikkäät lahjakorttimallit.

Lue Vinga Gift Card-kuvasto

Joyful Giftcard

Neljä eri hintaryhmää. Saaja saa itse valita lahjansa.

Lue Joyful Giftcard-kuvasto

Mainostuotteet

PF Concept

PF Concept on Euroopan markkinoiden johtaja. Se perustettiin vuonna 1986 ja sen pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Sillä on tytäryhtiöitä viidessä maanosassa ja se myy tuotteittaan yli 100 maahan eri puolella maailmaa. Polyconcept Group on myynninedistämistuotteiden maailmanlaajuinen johtaja.

Lue PFC-kuvasto tästä

Toppoint

Toppointin laajasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

Lue Toppoint-kuvasto

Midocean

Meiltä saatte liikelahjoja, joiden avulla saat viestisi esille ja brändillesi näkyvyyttä. "More than gifts" -valikoimallamme haluamme tarjota yhdistelmän hauskoja, monikäyttöisiä ja tyylikkäitä liikelahjoja yli 2000 erilaisen tuotteen valikoimasta. Meiltä löytyvät tuotteet sopivat jokaisen budjettiin ja tarkoitukseen!

Lue Midocean-kuvasto

Xindao

Vuodesta 1986 lähtien Xindao on toiminut mainetta saaneena mainostuotteiden ja -lahjojen toimittajana. Olemme alankomaalainen yhtiö, ja meillä on toimipisteitä ympäri maailmaa. Xindao: nimellä on kiinaksi monta merkitystä, joista parhaiten filosofiaamme sopii ”uusi suunta”: haluamme luoda kestävän, uusiin ideoihin ja suuntauksiin perustuvan suhteen hankkijoihimme ja asiakkaisiimme.

Lue Xindao-kuvasto

Quickbutton

Quickbuttonin historia ulottuu 1970-luvun loppupuolelle, ja yrityksen ensimmäiset tuotteet olivat kampanjanappeja. Siitä johtuu myös yrityksen nimi. Siitä lähtien olemme olleet kampanjanappien, nimikylttien ja konferenssikilpien johtava toimittaja, ja tuotteitamme on käytetty tunnettujen tavaramerkkien levittämiseen ympäri maailman. Quickbutton Badges valmistaa tuotteet omassa tehtaassaan Åsedassa, Ruotsin Smoolannissa.

Lue Quickbutton-kuvasto

BIC Graphic kynät

Kynien maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Kynät on valmistettu Euroopassa omilla BIC tehtailla. Nopeat toimitusjat! (Suosikkituotteet 48 tunnin tuotantoajalla.) Suuri varasto sisältää tuhansia Mix & Match osia. Koska valmistamme ja painamme tuotteet lähellä asiakkaita on kynillä matala hiilijalanjälki.

Lue BIC Graphic kynä-kuvasto

Makeiskuvasto 2023

Makeispakkaukset omalla logolla

Lue Makeis-kuvasto