Tilaus

Mittataulukot löydät tuotekohtaisesti jokaisen tuotteen kohdalta.

Yritysasiakkaat voivat tilata verkkokaupasta myös yksittäisiä tuotteita.

Sopimusasiakkuus

Täältä löydät lomakkeen, jolla voit avata sopimusasiakkuuden.

Logomerkkaukset

Painatusten ja brodeerausten hinnat koko tilaukselle riippuvat tilausmääristä ja merkkauksen koosta. Näet varastotuotteiden logomerkkausten hinnat tilausta tehdessäsi. Voit myös pyytää tarjouksen haluamillesi tuotteille ja tilausmäärille.

Painetuissa tekstiileissä aloituskulut ovat 30€ (alv 0%), aloituskulu veloitetaan vain ensimmäisellä tilauskerralla. Aloituskulut kattavat logon digitoinnin ja vedokset.

Brodeerauksessa aloituskulut ovat 30€ (alv 0%), mikäli käytämme valmiita brodeerausfontteja. Aloituskulu veloitetaan vain ensimmäisellä tilauskerralla. Hinta sisältää logon digitoinnin brodeerausohjelmaa varten, sekä vedokset.

Mikäli brodeerauksessa käytetään muita kuin valmiita fontteja, tai esimerkiksi liikemerkkiä, aloituskulut ovat 60€ (alv 0%), se sisältää aineiston digitoinnin brodeerausohjelmaa varten, sekä vedokset. Aloituskulu veloitetaan vain ensimmäisellä tilauskerralla.

Hinta on sidoksissa paino- ja brodeerausmääriin, mutta useimmiten painaminen tulee hieman edullisemmaksi kuin brodeeraaminen. Tuotteen suositeltavaan merkkaukseen vaikuttaa mm. materiaali, logon tyyli ja koko sekä värien määrä. Mikäli tarvitset apua merkkauksen valintaan, ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Painatus tulee tekstiilin pintaan, brodeeraus on merkkaustapa joka koostuu ompeleista joko suoraan tekstiiliin tai erillisen pohjan päälle (brodeerattu merkki).

Merkkaustavan valinta riippuu mm.materiaalista, merkkausmääristä ja budjetista.

Jos tarvitset apua merkkaustavan valintaan, ota yhteyttä - hoidamme merkkaukset kuntoon tuossa tuokiossa!

Tästä pääset verkkokaupan käyttöohjeisiin.

Painovalmiit logot voit lähettää osoitteeseen aineisto@suomenbrodeeraus.com. Katso aineisto-ohjeet täältä.

Logo on paras lähettää vektorilaatuisena, jotta lopputulos on mahdollisimman siisti. Aineisto-ohjeisiin pääset tästä.

Teemme aineiston käsittelyjä tarpeen mukaan, hinnaston löydät täältä.

Toimitukset

Keskimääräinen toimitusaika on n.7 arkipäivää logomerkatuille tekstiileille. Sopimusasiakkaille toimitukset onnistuvat jopa 1-3 vuorokaudessa. Lue lisää sopimusasiakkuudesta tästä.

Liikelahjojen ja mainostuotteiden toimitusaika on n.1-4 viikkoa, riippuen saatavuudesta. Kiiretapauksissa ota yhteyttä asiantuntijoihimme, etsimme sinulle nopeasti aikatauluusi sopivat tuotteet.

Posti, Matkahuolto, SB-lähetti (Jyväskylässä), DHL ja nouto Jyväskylän myymälästä. Tästä löydät ohjeet verkkokaupan käyttöön ja toimitustavan valintaan.

Palautukset ja reklamaatiot

Logomerkatuissa tuotteissa ei ole vaihto-tai palautusoikeutta. Jos olet epävarma tuotteen väristä, mallista tai koosta ennen tuotteen tilaamista, ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen tuotteen. Kysy myös sovitusmallipalvelustamme.

Logomerkatuissa tuotteissa ei ole vaihto-tai palautusoikeutta. Jos olet epävarma tuotteen väristä, mallista tai koosta ennen tuotteen tilaamista, ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen tuotteen. Kysy myös sovitusmallipalvelustamme.

Sähköposti

sb (ät) suomenbrodeeraus.com