Työvaatteet, edustusvaatteet, liikelahjat ja mainostuotteet

Työvaatteet

SB Työvaatekuvasto

Tähän työvaatekuvastoon on kerätty suosituimmat ja parhaaksi todetut työvaatteet ja suojaimet, kaikki näppärästi samassa kuvastossa!

Lue SB Työvaatekuvasto

Fristads 2024

Euroopan johtava työvaatevalmistaja. Fristads pukee ammattilaiset kestävään suorituskykyyn – se on visiomme ja päämäärämme. Oma keho on työntekijän tärkein työkalu. Hyvissä työvaatteissa työskentelymukavuus sekä tehokkuus paranevat. Hengittävyys, joustavuus, oikeat materiaalit ja muotoilu ovat tärkeimpiä työvaatteiden ominaisuuksia. Lisäksi vaatteet on sertifioitu viimeisimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti, joten voit myös olla varma turvallisuudestasi.

Lue Fristads -kuvasto

Dimex 2024

Dimex on seissyt järkähtämättä työn tekemisen puolella
vuodesta 1982 valmistamalla korkean suunnitteluasteen
työvaatteita, jotka eivät pelkästään toimi, vaan tuntuvat
ja näyttävät hyviltä. Teemme työstä tekijänsä näköisen.

Lue Dimex -kuvasto

Helly Hansen

Norjassa perustettu Helly Hansen on valmistanut ammattilaiskäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia vaatteita jo 140 vuoden ajan. Vuosikausia merillä viettänyt norjalaiskapteeni Helly Juell Hansen alkoi vuonna 1877 valmistaa vaimonsa Maren Margarethen kanssa öljykangastakkeja, housuja, sydvestejä ja pressuja pellavansiemenöljyyn kastetusta karkeasta pellavasta. Helly Hansenin perintö elää edelleen, ja yhtiö kehittää sekä valmistaa innovatiivisia tuotteita markkinoille.

Lue Helly Hansen -kuvasto

Blåkläder 2024

Ruotsalainen Blåkläder valmistaa ja kehittää työvaatteita, -kenkiä sekä -hanskoja, jotka paitsi kestävät äärimmäistä kulutusta ovat myös erittäin käytännöllisiä ja näyttävät hyvältä. Blåkläder kiinnittää tuotannossaan huomiota vastuullisuuteen etenkin tuotantoympäristön sekä tuotemateriaalien näkökulmasta. Vaativa ammattiasiakaskunta on pukeutunut Blåkläderin työvaatteisiin jo vuodesta 1959, ja Suomessa Blåkläder on yksi suosituimmista työvaatemerkeistä.

Lue Blåkläder -kuvasto

Projob 2024

ProJob on Ruotsin länsirannikolla toimiva pieni, mutta tehokas ja nuorekas yritys. Ergonomia, toimivuus ja laatu, nämä ovat tärkeimmät arvot. Laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti korkealaatuiset tuotteet turvalliseen, näyttävään ja toimivaan työvaatepukeutumiseen. Tuotteemme sekä tuntuvat hyviltä, että näyttävät hyviltä!

Lue Projob -kuvasto

Portwest 2024

Portwest on 1904 perustettu perheyhtiö, joka erikoistuu suojavaatteisiin, jalkineisiin, hanskoihin ja PPE -tarvikkeisiin. Sadan vuoden kokemus tuotannossa ja laatutuotteissa takaavat korkealuokkaiset sekä hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet.

Lue Portwest -kuvasto

Mascot

MASCOT on tanskalainen, luonteeltaan skandinaavinen yritys, jonka tuotteita viedään lähes kaikkialle maailmaan. Työntekijöillämme Tanskassa, Vietnamissa, Saksassa ja 12 muussa maassa on kaikilla sama tavoite: kehittää, tuottaa, markkinoida ja myydä maailman parhaita työvaatteita ja turvajalkineita

Lue Mascot -kuvasto

Snickers Workwear 2024

Ruotsissa 1975 perustettu Snickers Workwear on yksi Euroopan johtavista työvaatemerkeistä.

Lue Snickers -kuvasto

Hejco 2024

Korkealaatuisia ja toiminnallisia työvaatteita hoitotyöhön, eläintyöhön, kauneuden ja terveyden aloilla työskenteleville sekä siivous- ja palvelualalle ja keittiöihin.

Lue Hejco -kuvasto

Priha

"Ylen komia Priha". Priha on karjalaa ja tarkoittaa elämänsä voimassa olevaa nuortamiestä. Ylen komiaksi ja kestäväksi olemme suunnitelleet myös oman Priha-työasumallistomme. Priha-malliston sadan asun valikoimasta löydät laadukkaat työvaatteet niin kesä- kuin talvikäyttöön. Mallistoon kuuluvat paidat, housut, puserot, haalarit sekä sade- ja huomioasut.

Lue Priha -kuvasto

Edustusvaatteet

SB Edustusvaatekuvasto

Tähän kuvastoon on kerätty suosituimmat edustusvaatteet ja päähineet, kaikki näppärästi samassa kuvastossa!

Lue SB Edustusvaatekuvasto

Clique 2024

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Lue Clique -kuvasto

New Wave Profile Kevät & Kesä 2024

Huolehdi yrityksesi näkyvyydestä ja edusta tyylikkäästi! Kuvastosta löydät sesongin tyylikkäät uutuudet, suosituimmat yritystekstiilit sekä parhaat tuotteet yrityksesi brändäykseen.

Lue New Wave Profile -kuvasto

CottoVer 2024

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja.

Lue CottoVer -kuvasto

Cutter & Buck Kevät & Kesä 2024

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi

Lue Cutter & Buck -kuvasto

Craft Corporate 2024

Ruotsissa 1977 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Lue Craft Corporate -kuvasto

Organic Cotton by Clique

Luomupuuvilla. Valistunut valinta. Clique® luomupuuvilla vaatteet ovat kestävän kehityksen mukaisia, laadukkaita ja hyvin istuvia kuten Clique Premium -tuotteet. Ekologisemmista tuotantomenetelmistä hyötyvät sekä ympäristö että tuotantoon osallistuvat ihmiset.

Lue Organic Cotton by Clique -kuvasto

J.Harvest & Frost 2024

J. Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Suunnittelimme tyylikkään ja taidokkailla yksityiskohdilla viimeistellyn malliston, jota voi käyttää niin työssä kuin vapaa-aikana. J. Harvest & Frost -merkkiin kiteytyy koko sielumme ja sydämemme.

Lue J.Harvest & Frost -kuvasto

D.A.D Sportswear 2024

Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia. Me uskomme ammattitaitoon ja henkilökohtaisiin tapaamisiin. Tavoitteemme on olla paras liikekumppani parhaalla brändillä kunhan olet päättänyt nostaa oman brändisi uudelle tasolle ja aloittaa matkasi.

Lue D.A.D Sportswear -kuvasto

James Harvest Sportswear

James Harvest Sportswear –mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta.

Lue James Harvest Sportswear -kuvasto

Nimbus Kevät&Kesä 2024

Nimbuksen laadukkaat tuotteet lämpimämmälle kaudelle!

Lue Nimbus -kuvasto

SkyPro 2024

SkyPro Oy on Turussa toimiva perheyritys. Olemme keskittyneet tekstiilien ja design-tuotteiden maahantuontiin, mutta joukossa on nykyään lisäksi myös kotimaista tuotantoa. Tarinamme alkoi vuonna 1990 myymällä italialaisia T-paitoja.

Lue SkyPro -kuvasto

Printer Active Wear 2024

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä.

Lue Printer Active Wear -kuvasto

Craft Teamwear

Kaikille pelaajille. Kaikkiin urheilulajeihin. Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin.

Lue CRAFT Teamwear -kuvasto

Craft, Clique, C & B. 2024

Tämän kuvaston kautta tyylikkäästi kohti kevättä! Kauden parhaat seura ja yritysvaatteet Cliquelta, Craftilta ja Cutter & Buckilta.

Lue Craft, Clique, C & B -kuvasto

Craft, Clique, C & B. T-paidat ja pikeet 2024

Craftin, Cliquen ja C & B:n suosituimmat t-paidat ja pikeet.

Lue Craft, Clique, C & B -kuvasto

Craft, Clique, C & B., Sagaform 2024

Craftin, Cliquen ja C & B:n Parhaat profiilivaatteet ja yrityslahjat.

Lue Craft, Clique, C & B., Sagaform -kuvasto

Päähineet

Atlantis 2023

Atlantis on Italialainen päähineisiin keskittynyt brändi, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, kaulahuivit ja käsineet. Urheilu, vapaa-aika ja muoti inspiroivat jatkuvasti uudistuvaa mallistoa, jossa näkyvät kokemus, asiakaslähtöisyys, materiaalituntemus ja kestävä kehitys.

Lue Atlantis -kuvasto

Headwear 2024

Headwear Scandinavia Ab tarjoaa markkinoiden kattavimman ja innovatiivisimman valikoiman lippiksiä ja pipoja.

Lue Headwear -kuvasto

Liikelahjat

Vinga Kevät/Kesä 2024

Laaja valikoima kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Vingan tuotteet ovat laadukkaista käyttötuotteita. Haluamme luoda liiketoimintamallin, joka vaikuttaa ympäristöön ja siinä eläviin ihmisiin mahdollisimman vähän. Kokeilemme pelottomasti uusia ratkaisuja, olemme luovia emmekä torju yhtäkään ideaa huonona – sehän voi aina olla vielä paremman idean siemen.

Lue Vinga -kuvasto

Colorissimo 2024

Colorissimo on valikoima upeita, laadukkaita ja käytännöllisiä liikelahjatuotteita. Brändin ainutlaatuinen värikonsepti tarjoaa koko tuotevalikoiman samassa värimaailmassa. Hienot lahjarasiat kruunaavat tuotteet.

Lue Colorissimo -kuvasto

D&J - Kevät/Kesä 2024

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme.

Lue D&J -kuvasto

Gc Sportswear Laukut 2024

Tästä kuvastosta löydät Derby of Sweden, Lord Nelson sekä Orrifors Hunting laukut.

Lue Gc Sportswear Laukut -kuvasto

Sagaform 2024

Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi. Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina.

Lue Sagaform -kuvasto

Metmaxx

Metmaxx on mainos- ja liikelahjoihin erikoistunut brändi, jolta löytyy luovat ja laadukkaat, mutta edulliset tuotteet. Laaja valikoima tuotteita eri kategorioista, kodintarvikkeista elektroniikkaan. Metmaxx -tuotteilla lahjaideasi onnistuvat varmasti. Kaikki Metmaxx -tuotteet on valmistettu ympäristöä ja työntekijöitä kunnioittaen.

Lue Metmaxx -kuvasto

Greenfin

Greenfin-tuotteita ei pelkästään suunnitella Suomessa, vaan myös raaka-aine, valmistus, pakkaus ja pakkaaminen toteutetaan Suomessa. Haluamme työllistää suomalaisia osaajia ja tahdomme, että Greenfin-tuotteiden koko arvoketjun tuotot ja verot jäävät hyödyttämään suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa. Käytämme tuotannossamme luonnollisesti ympäristöystävällisiä raaka-aineita.

Lue Greenfin -kuvasto

Merkkitukku 2024

Korkealaatuiset Euroopassa valmistettavat tulitikut Merkkitukulta. Paljon kokovaihtoehtoja ja useampi sytytyspään väri. Täysväripainatus rasian ympäri.

Lue Merkkitukku -kuvasto

Skypro 2024

Skypron liikelahjat ja vaatteet.

Lue Skypro-kuvasto

Nordic Trail liikelahjat 2024

Aktiiviseen elämäntapaan keskittynyt laatubrändien maahantuoja Suomessa. Kuvastosta löydät monipuolisesti erilaisia liikelahjoja.

Lue Nordic Trail-kuvasto

Kengät ja Suojaimet

Sievi 2024

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

Lue Sievi -kuvasto

Helly Hansen-työkengät

(Työkengät kuvaston sivulla 152)

Lue Helly Hansen -kuvasto

Jalas 2023/2024

Jalaksen korkealaatuisten turvajalkineiden päätarkoitus on tehdä työpäivistä turvallisempia ilman tapaturmia. Se parantaa työntekijöiden yleistä terveyttä ja hyvinvointia, mistä hyötyy myös työnantaja.

Lue Jalas -kuvasto

Petzl 2024

Petzl on ranskalainen erilaisia henkilönsuojaimia valmistava perheyritys. Yritys on erikoistunut erityisesti otsalamppuihin, kypärävalaisimiin, kypäriin sekä putoamissuojaimiin, kuten turvavaljaisiin ja niiden varusteisiin. Petzl:in korkealaatuiset tuotteet tuovat turvaa ja työskentelyn mukavuutta erilaisiin työolosuhteisiin.

Lue Petzl -kuvasto

Lahjakortit

Vinga Gift Card

Sinä annat lahjakortin, saaja valitsee lahjan! Kuusi eri hintaryhmää. Markkinoiden laajin tuotevalikoima. Tyylikkäät lahjakorttimallit.

Lue Vinga Gift Card -kuvasto

Joyful Giftcard

Neljä eri hintaryhmää. Saaja saa itse valita lahjansa.

Lue Joyful Giftcard -kuvasto

Mainostuotteet

PF Concept

PF Concept on Euroopan markkinoiden johtaja. Se perustettiin vuonna 1986 ja sen pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Sillä on tytäryhtiöitä viidessä maanosassa ja se myy tuotteittaan yli 100 maahan eri puolella maailmaa. Polyconcept Group on myynninedistämistuotteiden maailmanlaajuinen johtaja.

Lue PFC -kuvasto

Karamello 2024

Karamellolla on 30 vuoden kokemus makeismarkkinoista ja tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme aina korkealaatuisia tuotteita.
Tämän hyvän kokemuksen luomiseksi olemme valinneet laadukkaimmat makeiset, jotka on pakattu klassisiin ja luoviin pakkauksiin.

Lue Karamello -kuvasto

Toppoint 2024

Toppointin laajasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

Lue Toppoint -kuvasto

Midocean 2024

Meiltä saatte liikelahjoja, joiden avulla saat viestisi esille ja brändillesi näkyvyyttä. "More than gifts" -valikoimallamme haluamme tarjota yhdistelmän hauskoja, monikäyttöisiä ja tyylikkäitä liikelahjoja yli 2000 erilaisen tuotteen valikoimasta. Meiltä löytyvät tuotteet sopivat jokaisen budjettiin ja tarkoitukseen!

Lue Midocean -kuvasto

Quickbutton

Quickbuttonin historia ulottuu 1970-luvun loppupuolelle, ja yrityksen ensimmäiset tuotteet olivat kampanjanappeja. Siitä johtuu myös yrityksen nimi. Siitä lähtien olemme olleet kampanjanappien, nimikylttien ja konferenssikilpien johtava toimittaja, ja tuotteitamme on käytetty tunnettujen tavaramerkkien levittämiseen ympäri maailman. Quickbutton Badges valmistaa tuotteet omassa tehtaassaan Åsedassa, Ruotsin Smoolannissa.

Lue Quickbutton -kuvasto

BIC Graphic kynät

Kynien maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Kynät on valmistettu Euroopassa omilla BIC tehtailla. Nopeat toimitusjat! (Suosikkituotteet 48 tunnin tuotantoajalla.) Suuri varasto sisältää tuhansia Mix & Match osia. Koska valmistamme ja painamme tuotteet lähellä asiakkaita on kynillä matala hiilijalanjälki.

Lue BIC Graphic kynä -kuvasto