Asiakaskokemuksia SB-Ohituskaistalta

Elega

Elega

Elega on toiminut yhteistyössä Suomen Brodeerauksen kanssa vuodesta 2018 alkaen. Tuosta lähtien Elegan työvaate- ja lahjahankinnat toimituksineen ovat hoituneet näppärästi ympäri Suomen. Lue Lisää.
Meltex - Suomen Brodeeraus

Meltex

"Yhteistyö Suomen Brodeerauksen kanssa on toiminut erittäin hyvin. Palvelu pelaa, ja myyjät venyvät paikkaan tai aikaan katsomatta. Meille räätälöity verkkokauppa on helpottanut työvaatetilausten hallinnointia merkittävästi." Lue Lisää
Kattotutka - Suomen Brodeeraus

Kattotutka

"Yhteistyömme alkoi jo vuonna 2014, mutta tiivistyi entisestään syksyllä 2020 kun keskitimme kaikki työvaate- ja edustusvaatehankintamme Suomen Brodeeraukselle.
Päädyimme valitsemaan Suomen Brodeerauksen yhteistyökumppaniksemme monipuolisen palvelukonseptin, laadukkaiden työvaatteiden sekä kilpailukykyisten hintojen takia." Lue lisää.
Tana - Suomen Brodeeraus

Tana

”Oman alamme edelläkävijänä haluamme myös kumppaneiksemme oman alansa eturivin toimijoita. Suomen Brodeeraus on ehdottomasti sellainen. Tuotteet ovat laadukkaita ja palvelu ensiluokkaista. Asiakkaasta pidetään hyvää huolta ja tarpeita ennakoidaan asiakkaan puolesta.” Lue lisää.
Elomatic - Suomen Brodeeraus

Elomatic

"Yhteistyö Suomen Brodeerauksen kanssa on toiminut hyvin. Henkilöstömme on voinut käydä joustavasti sovittamassa vaatteita ja kenkiä Suomen Brodeerauksen myymälässä ja tilatut tuotteet, vaatteet sekä kengät on toimitettu asiakasystävällisesti suoraan konttorillemme." Lue lisää.