Yrityksesi hankinnat nopeammin, sopimushinnoin

Logomerkityt tuotteet tasalaatuisina, nopeasti ja läpinäkyvällä hinnoittelulla? SB-Ohituskaistalla tämä onnistuu. SB-Ohituskaistan edut ovat lyömättömät: hankinnat nopeutuvat ja säästät sekä ajassa, että rahassa. Räätälöimme sinulle täydellisen sähköisen tilausjärjestelmän - ilman lisäkuluja, täysin ilmaiseksi.

Lupaamme, että SB-ohituskaistan käyttöönotto yrityksessänne

  • helpottaa hankintojen budjetointia
  • helpottaa budjetissa pysymistä
  • helpottaa tuotteiden tilausprosessia
  • vähentää hävikkiä 

 OTA SB-OHITUSKAISTA KÄYTTÖÖSI HETI

Palvelukonsepti on täysin muokattavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, ainoa tavoitteemme on että hankinnat ovat sinulle helppoja ja kustannustehokkaita. Meillä on alallamme hyvin harvinainen ISO 9001:2015 sertifikaatti, joka takaa sen, että tilaus-toimitusprosessimme toimii. 

 

Valitsemme yli kymmenen vuoden kokemuksella, satojen laadukkaiden tuotteiden valikoimasta, täysin yrityksesi tarpeita vastaavat tuotteet. Saat juuri ne työvaatteet, edustusvaatteet ja mainostuotteet, joita tarvitset ja säästyt hukkainvestoinneilta.

Laadukkaat logomerkkaukset ovat yksi toimintamme kulmakivistä. Olemme ylpeitä omasta tuotantotiimistämme, joka hoitaa ammattitaidolla sekä brodeeraukset, että painatukset. Laadukkaalla brodeerauksella ja painatuksella saat työvaatteet ja edustusvaatteet puhumaan brändisi puolesta.

Haluatko tilata työvaatteet netistä? SB-Ohituskaista on ratkaisu. Saat logomerkatut tuotteesi napin painalluksella ja toimitamme logotuotteet Jyväskylästä koko Suomeen jopa 24h tilauksesta.

Jos taas vierailet mieluummin myymälässämme, SB-Ohituskaistalla tuotteesi ovat saatavilla painettuna omalla logolla vaikka heti, suoraan varastostamme, Jyväskylästä.

Asiakkaidemme kokemuksia SB-Ohituskaistasta löydät täältä.


SB-OHITUSKAISTA