Sertifioitua palvelua yrityksesi menestyksen tueksi

Koko toimintamme perusta on huippuunsa hiottu palveluprosessi. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä koko Suomen alueella. Keskisuurten ja suurten yritysten arvostama SB-Ohituskaista sopimusasiakkuus helpottaa hankintojen budjetointia, budjetissa pysymistä, vähentää hävikkiä ja helpottaa tuotteiden tilausprosessia.

Olemme alamme rohkea uudistaja, etsimme jatkuvasti keinoja pyrkiä eteenpäin ja luoda itsemme uudelleen. Lupaamme, että meiltä löytyvät alan uusimmat ratkaisut ja parhaimmat mallistot jokaiselle, sillä keskinkertaisuus ei sovi meille.

Me palvelemme sinua!

Toimintaperiaatteemme

Parannamme asiakkaidemme yrityskuvaa tehostamalla heidän ammattiasujen ja liikelahjojen hankintaprosessia. Tunnistamme asiakkaamme tarpeet ja tarjoamme parhaat ratkaisut huolella valitusta tuotevalikoimastamme. Tunnetut ja korkealuokkaiset tuotemerkit takaavat laadun ja asujen toimivuuden. Tiivis vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa mahdollistaa palvelumme ja ammattitaitomme jatkuvan kehittymisen taaten asiakkaillemme laadukasta palvelua.

Mielestämme työnteko on hauskaa!

Uskomme, että ystävällinen ja positiivinen ilmapiiri yhdistettynä lujaan ammattitaitoon välittyy asiakkaillemme hyvänä palveluna. Toimintamallimme pohjautuu vaivattomaan yhteistyöhön asiakkaamme kanssa, ottaen huomioon myös asiakasyrityksemme mahdolliset muuttuvat tarpeet. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa tilaamansa tuotteet sekä palvelut sovittuun aikaan ja hintaan.

Lyhyesti sanoen arvomme ovat: Tyytyväinen asiakas, luotettavuus, työnilo ja joustavuus.

Arvot

Tyytyväinen asiakas

Olemme kiinnostuneita asiakkaistamme, heidän tarpeistaan ja heidän palvelemisestaan. Opimme joka päivä lisää olemalla tiiviissä vuorovaikutuksessa erilaisten ja eri kokoisten asiakkaiden kanssa. Tämä on ammattitaitomme kehittymisen perusta.

Olemme onnellisia, kun asiakas on tyytyväinen.

Luotettavuus

Uskomme rehellisyyden voimaan. Asiakas voi luottaa, että pidämme lupauksemme. Haluamme, että asiakas saa tilaamansa tuotteet ja palvelut sovittuun aikaan ja sovittuun hintaan.

Työnilo
Mielestämme työnteko on hauskaa. Se on meille erittäin tärkeää. Vaikka asiakkaamme ovat yrityksiä, asiointi tapahtuu ihmisten kesken. Ystävällinen ja positiivinen ilmapiiri yhdistettynä ammattitaitoon välittyy asiakkaillemme hyvänä palveluna.

Joustavuus
Olemme kehittäneet toimintatavan, kuinka yhteistyö asiakkaan kanssa sujuu mahdollisimman optimaalisesti. Ymmärrämme kuitenkin, että asiakkaalla on myös erityistarpeita. Asiakkaalla voi olla tehokkaat prosessit, joihin asiakas haluaa meidän mukautuvan. On myös päivittäisiä tilanteita, jolloin normaali hyvä palvelu ei riitä. Joustavuus on asenteemme ja toimimme sen mukaisesti.

Vastuullisuus

Yrityksillä on velvollisuus kulutuksen ohjaamisessa kestävämpään suuntaan. Meidän alaamme on löytää sinulle haluamasi ekologiset ja vastuulliset tuotteet. Kaikilla toimialoilla käytettävät työvaatteet, mainostuotteet sekä liikelahjat voivat olla vastuullisemmin tuotettuja. Päivitämme ja laajennamme vastuullisten tuotteidemme valikoimaa jatkuvasti. Huolehdimme myös päivittäisessä työssämme siitä, että rutiinimme ja työkulttuurimme tukevat kestävää kehitystä.

Logomerkkaukset

Oma tuotantotiimimme takaa sen, että aikataulumme pitävät ja merkkausten jälki on laadukasta. Kokeneet tekstiilipainajamme ja brodeeraajamme käyttävät päivittäisessä työssään alan parhaita menetelmiä ja materiaaleja. 

Sertifikaattimme

Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja pyrimme olemaan paras versio itsestämme. Emme tyydy saavutettuun laatutasoon, vaan haluamme nousta laatuasteikossa niin korkealle kuin mahdollista. Yksi laadun tae on sertifiointi. Kaikki toimintamme kulmakivet sisältyvät sertifikaatteihin. Voit luottaa siihen, että prosessimme toimivat tilauksen ensihetkistä siihen asti kunnes tuotteet saapuvat toimipaikkaasi.