Yhteistyöllä voittoon

Sponsoroimme mielellämme ihmisiä ja seuroja, jotka pyrkivät parhaaseen mahdolliseen tulokseen ja tekevät työtä ollakseen voittajia, kuten me itsekin teemme.

Pidämme tärkeänä sitä, että sponsoroitavilla henkilöillä on samoja arvoja kun itsellämme, rajojen rikkominen ja voitontahto ajavat meitä eteenpäin.

Yrityksessämme on urheilevia ja urheilua intohimoisesti seuraavia työntekijöitä, siksi meistä on hienoa nähdä kuinka sponsorikumppanimme menestyvät. Suomen Brodeerauksella sponsorointi merkitsee yhteistyötä, jonka osapuolet tuottavat lisäarvoa toisilleen.

Henri Sääskilahti

Kartingkuljettaja, joka on ajanut itsensä läpi suoraan SM-sarjan kärkeen. Henri siirtyy 2022 rallin puolelle jossa ajaa vakio 1600-luokan autolla mahdollisimman paljon, saadakseen lisäkokemusta rallista. 3. Formula open  f4 formuloissa Suomessa.


JYP 

Vuonna 1923 perustettu jyväskyläläinen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. 


Kampuksen Dynamo 

Vuonna 1995 perustettu suomalainen futsal- ja jalkapalloseura Jyväskylästä. Toukokuussa 2021 Dynamo otti nimiinsä jo kolmannen perättäisen Suomen mestaruuden, kun FC Kemi kaatui kotonaan kolmannessa, ratkaisevassa finaalissa. Futsall SM kultaa kaudella 20-21.

Sami Pajari

Näin Sami Pajarista kertoo hänen managerinsa Paul Harris:

"Sami Pajari on nuori, tavoitteellisesti autourheiluun panostava suomalainen ralliautoilija. Samin lähivuosien tavoite on olla WRC-tasolla kärkikuljettajien joukossa. Tie sinne käy JWRC -ja ERC-sarjojen kautta.

Debyyttikausi JWRC-sarjassa tuotti viime kaudelta upean kolmossijan kovatasoisessa sarjassa. Valinta vuoden tulokkaaksi ja eniten erikoiskokeiden pohja-aikoja kauden aikana tekee Samista yhden ennakkosuosikeista kaudella 2021.

Tällä hetkellä kahden osakilpailun jälkeen Pajari on JWRC-sarjassa toisena Kroatian ja Portugalin osakilpailujen jälkeen. ERC-sarjasta Sami hakee menestystä sekä kokemusta kovista kansainvälisistä kilpailuista.

Olemme ylpeitä voidessamme toimia Suomen Brodeerauksen kanssa tänä vuonna, tuoda esiin suomalaisia juuriamme ja toimia luotettavan toimijan kanssa. Vaikka kyseessä on meille uusi kumppanuus, toiminnan taso, tarkkuus ja laatu sopivat meille täydellisesti."

Sami voitti rallin Junioreiden maailmanmestaruuden 2021, hän on ensimmäinen suomalainen joka voittanut junior MM:n 

Sami Pajari


Jooa Iivari 

Nuori rallilupaus Korpilahdelta. Aloitti rallin ajamisen maaliskuussa 2020. Viidestätoista ajetusta kisasta 10 voittoa.  Vuonna 2022 Jooa ajaa SM4-Luokassa. Junioreiden SM 4:s rallissa.

Roope Korhonen

Roope Korhonen ajaa rallin Suomen mestaruussarjaa luokassa SM 3. Vuonna 2021 hän sijoittui kolmanneksi omassa luokassaan.

Jonne Rautjärvi

Rautjärvi sai rata-autoilun SM-hopeaa 2021 V8Thunder luokassa.

Juha Rytkönen 

Suonenjokelainen rallicross-kuljettaja. Rytkönen on ajanut rallia vuosien 2011-2017 välillä hyvällä menestyksellä. F-rallisarjassa Rytkönen oli Opel Astran ratissa vuonna 2015 hopealla, vuonna 2017 hän voitti mestaruuden. Vuodesta 2017 päälajina on ollut rallicross. Useita SM-kulta mitaleja rallicrossista ja myös rallista.

     


    Jonne Halttunen 

    Suomalainen rallikuski joka toimii Kalle Rovanperän kartturina.

    Jonne Halttunen Suomen Brodeerauksen myymälässä