Brändit Täällä on 27 brändiä.

 • Fristads Kansas

  Työvaatteet ovat osa Fristads Kansasin historiaa, perintöä ja DNA:ta - jo vuodesta 1925. Fristads Kansas tarjoaa Euroopan kattavimman valikoiman ensiluokkaisia työvaatteita, jotka tukevat käyttäjänsä työsuoritusta kaikissa tilanteissa ja kaikissa sääolosuhteissa. Fristads Kansas ei tyydy kompromisseihin, vaan suunnittelee tulevaisuuden työvaatteita aitoja pohjoismaisia työperinteitä vaalien! Työvaatteiden toiminnallisuus ja istuvuus mahdollistavat sen, että työntekijällä on töissä joka päivä hyvä olo – se on tuotemerkin toiminnan ydin, kattavia suojavaatestandardeja unohtamatta. Fristads Kansas on Fristads Kansas Groupin tuotemerkki. Yrityksen kestävän kehityksen ja yritysvastuun toiminta perustuu YK:n kymmeneen Global Compact –periaatteeseen.

 • Sievi

  Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkineiden valmistaja. Sievin Jalkine Oy:n päätuotteita ovat turva- ja ammattijalkineet sekä armeijan jalkineet. Mallistoon kuuluvat myös miesten ja naisten vapaa-ajanjalkineet.

 • Atlantis

  ATLANTIS on laaja päähine- ja asustemallisto, italialaista designia. Mallistosta löytyy tuotteita joka lähtöön, laadusta tinkimättä.

 • Craft

  Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

 • Hejco

  Hejcon vaatteet tunnetaan hyvästä laadustaan ja toimivuudestaan. Tuotteemme kestävät lähempää tarkastelua, aina saumoja myöten. Sama voidaan sanoa tuotemerkistämme. Ruotsissa vuonna 1954 perustetulla Hejcolla on pitkä kokemus, vahva osaaminen ja laaja asiantuntemus työvaatteiden valmistamisesta. Vastaavanlaista kokemusta ja asiantuntemusta ei moni voi tarjota.

 • Grizzly

  Tarkoin valituilla profiilivaatteilla, laukuilla tai profiloiduilla lahjoilla viestität sanomaasi näyttävän käyntikortin tavoin. Grizzlyn laaja tuotevalikoima on täynnä klassisia  ja urheilullisia vaatteita ja laukkuja.  Valikoimasta löydät varmasti tuotteet, jotka sopivat juuri sinun käyttötarkoituksiisi.

 • Leijona Group

  Olemme vaatettaneet fyysisten töiden ja vaativien olosuhteiden rautaiset ammattilaiset vuodesta 1954 alkaen. Reilun puolen vuosisadan aikana on käyty läpi suuria muutoksia niin koko työelämän kuin sen työvaatteille asettamien vaatimusten näkökulmasta. Perinteikkäistä sinisistä puuvillahaalareista on kuljettu pitkä matka tarkkoihin työvaatestandardeihin tai samanaikaisesti tulelta, valokaarilta ja kemikaaleilta turvaaviin teknisiin monisuoja-asuihin.

 • DAD

  Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia.

 • Acode

  TOIMINNALLISIA TUOTTEITA

  Acode on usean vuoden ajan tehnyt toiminnallisia urheiluvaatteita skandinaavisella muotoilulla. Pohjolan vaihtelevat vuodenajat ja niistä johtuvat ilmaston kostean-,kuivan-, kuuman- ja kylmän muutokset on otettava pukeutumisessa erityisesti huomioon. Acoden tuotteet on myös suunniteltu tuomaan yrityksenne imagoa edustavasti esille.

 • J. Harvest & Frost

  J. Harvest & Frostin paidat ovat laadukkaita, edullisempia ja viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. J. Harvest & Frost-merkkiin kiteytyy koko sielumme ja sydämemme.

 • Sagaform

  Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi.

 • Southwest

  Klassista ja sporttista -  South Westin design on yhtä kuin harkittua ja modernia yhdistettynä korkeaan laatuun. Sitä, mitä asiakkaat meiltä odottavatkin. South West tarjoaa klassisen tyylikkäitä vaatteita, kuten t-paitoja, pikeepaitoja ja collegepuseroita monenvärisenä ja erikokoisena. Tarjoamme myös teknisesti vaativia vaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti urheiluun ja aktiviiseen vapaa-aikaan. Vaatteet on valmistettu käytännöllisestä teknisestä materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta, eristää lämpöä sekä hylkii tuulta ja vettä. 

 • CamelBak

  CamelBak on perustettu vuonna 1989 Kaliforniassa USAssa.

  Nykyään se on maailman johtava juomaratkaisujen tarjoaja. 

 • Petzl

  Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy ”Access the Inaccessible” sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua. 

 • Metmaxx

  Metmaxx tarjoaa luovan ja laadukkaan, mutta edullisen mainosmateriaali brändin. Näillä tuotteilla lahjaideasi onnistuvat varmasti. Tuotemerkkimme ovat Metmaxx, BLACKMAXX, Thanxx, Vinomaxx.

 • Clique

  Cliquen mallistosta voit valita itsellesi ja yrityksellesi yksilöllisen ja jäljittelemättömän pukeutumistyylin. Rentoa, muodollista, yksiväristä tai kuviollista. Voit yhdistää malleja, värejä ja tyylejä helpommin kuin koskaan.

 • Harvest

  James Harvest Sportswear – mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college – muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta. Kokemus osoittaa, että yritykset ja organisaatiot, jotka painottavat laatua omassa toiminnassaan, valitsevat tunnusasunsa ja mainostekstiilinsä useimmiten juuri James Harvest Sportswear –mallistosta.

 • Toppoint

  Toppointin laajasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

 • Cottover

  Vaatteemme ovat tehokkaita sanansaattajia ja kertovat paljon siitä keitä me olemme. Tästä syystä profiilivaatteet kannattaa valita huolella. Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön ja omaan terveyteesi mutta tämän lisäksi myös ihmisten työoloihin.

  CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä.

  0 tuotetta

 • Cutter & Buck

  Cutter & Buck on vuonna 1989 Seattlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten urheiluvaatteiden, sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Yhtiö on valmistanut tekstiilejä menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle-brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden elämäntyyliä.

  0 tuotetta

 • D-vice

  D-vicen mallistoon kuuluu laaja valikoima huippulaadukkaita ja edistyksellisiä promootiolaitteita. Valikoimasta löytyy jotain kaikkiin hetkiin ja jokaiselle budjetille - musiikki & video, puhelin & matkustus, toimisto & työpiste sekä tarvikkeet kannettavalle tietokoneelle ja älypuhelimelle.

  0 tuotetta

 • D&J

  D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista.

  0 tuotetta

 • Orrefors

  Orrefors kristalli- ja lasituotteet ovat pohjoismaista huip­pumuotoilua.

  Perinteiset Orrefors tuotteet ovat 1898 luvulta. Hienostuneet, ajattomat sekä klassiset kristallituotteet ovat arvostettuja lahjoja sekä keräilyesineitä.

  0 tuotetta

 • James Harvest

  0 tuotetta

 • Muikku

  0 tuotetta

 • PF-Concept

  0 tuotetta

Tuoteryhmät

Tietoja

Katso myös

  Accept

  Site uses cookies