Kuvastot

Laadukkaat työvaatteet, profiilivaatteet, liikelahjat ja mainostuotteet alan johtavilta brändeiltä.

SB Työvaatekuvasto

Tähän kuvastoon on kerätty suosituimmat ja parhaaksi todetut työvaatteet, kaikki yhdessä näppärässä kuvastossa!

Tutustu kuvastoon tästä!

SB Edustusvaatekuvasto

Tähän kuvastoon on kerätty suosituimmat edustusvaatteet ja päähineet, kaikki yhdessä näppärässä kuvastossa!

Tutustu kuvastoon tästä!

Fristads

Jo lähes vuosisadan ajan Fristadsilla on eletty ja hengittetty työvaatteita. Hyvissä työvaatteissa työskentelymukavuus sekä tehokkuus paranevat. Hengittävyys, joustavuus, oikeat materiaalit ja muotoilu ovat tärkeimpiä työvaatteiden ominaisuuksia. Lisäksi vaatteet on sertifioitu viimeisimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti, joten voit myös olla varma turvallisuudestasi.

Tutustu Fristads-tuotteisiin!

Helly Hansen

Helly Hansen on 1877 vuonna perustettu yritys joka sai jo seuraavana vuotenaan diplomin maailmannäyttelyssä erinomaisesta laadustaan. Helly Hansen on kehittänyt useita uusia materiaaleja, kuten vedenpitävän muovikalvon ja on tunnettu kestävistä, vedenpitävistä mutta hengittävistä vaatteistaan. Myös Suomen Brodeerauksella on asiakkailleen tarjolla HHWorkwearin monipuoliset työvaatteet.

Tutustu Helly Hansen-tuotteisiin

Tuuma

Tuuma on uusi kotimainen työvaatemerkki, joka muuttaa työvaatemarkkinoita yksinkertaisempaan ja kestävämpään suuntaan. Tuuma tekee yksinkertaisia, mutta toimivia työvarusteita kaikille raskaan työn tekijöille. Tuuma haluaa tehdä tuotteita jotka toimivat eilen, toimivat tänään ja toimivat kymmenen vuoden päästä. Jos tuote ei ole tarpeeksi hyvä tai jää ajastaan jälkeen, Tuuma lupaa parantaa sitä. Jokaiseen käyttötarkoitukseen voi olla kerrallaan vain yksi Tuuman tuote.

Tutustu Tuuma-tuotteisiin!

Cottover

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

Tutustu Cottover-tuotteisiin!

Craft

Craft tunnetaan laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti. Kun haluat pysyä liikkeessä omassa lajissasi mukavuudesta tinkimättä, valitse Craft. Myös oma seuravaatemallisto urheiluseuroille ja joukkueille.

Tutustu Craft-tuotteisiin!

Vinga

Vingalle tärkeää on laatu ja asiakkaan kokema ilo, kun hän saa tuotteen lahjaksi. Laatu merkitsee myös vastuullisuutta ja Vingalla halutaan panostaa työolosuhteisiin. Vingalla arvostetaan myös luontoa ja ympäristöä ja heiltä löytyy 14001-sertifikaatti kuten Suomen Brodeeraukseltakin. Tuotteita, tuotantoa ja raaka-aineita seurataan ja kehitetään jatkuvasti.

Tutustu Vinga -tuotteisiin!

Kupilka

Kupilka (Plasthill Oy) on innovatiivisten Kareline® luonnonkuitukomposiittimateriaalien ja -tuotteiden valmistaja. Kupilkan tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla. Luonto ja ihmiset ovat heille tärkeitä ja otettu huomioon tuotteiden valmistuksessa.

Tutustu Kupilka-tuotteisiin!

Ukko Finland

Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.

Tutustu Ukko-tuotteisiin!