Printsport Oy

Printsport lyhyesti:

Printsport Oy on vuonna 1997 perustettu moottoriurheiluun erikoistunut yritys. Olemme saavuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa kymmeniä SM -kärkisijoja sekä tuhansia sarjapisteitä. Henkilökuntamme on pitkän linjan moottoriurheilun harrastajia ja meillä on kokemusta auringonpaisteesta sekä rankkasateista. Meillä on taito ja kova tahto menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jokainen kilpailu on meille näytönpaikka.

Toimitilamme sijaitsevat Keski-Suomessa Lievestuoreella, 25 km Jyväskylästä. Vuonna 2009 erityisesti autourheilukäyttöön valmistuneissa 750m2 tiloissamme on osastoidut työpisteet eri toimintoja varten. Vuokraamme, huollamme ja myymme sekä kilpa- että ralliautoja, ja olemme valtuutettu varaosamyyjä.

Kommentti yhteistyöstä:

"Olemme tehneet yhteistyötä jo useita vuosia, Suomen Brodeerauksen alkutaipaleelta asti. Pitkän yhteistyömme aikana olemme saaneet henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua omalta myyjältämme, joka tietää tarpeemme ja on aina osannut reagoida muuttuviin tilanteisiin. Yhteistyömme on ollut vaivatonta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Suomen Brodeerauksen toimittamiin tekstiileihin sekä painatuksiin ja brodeerauksiin."